“MEAL@Work”

Elke dag van de week genieten van een hoogwaardige maaltijd bij u op het werk? Enkel en alleen met Verse ingrediënten, de mooiste producten en vers bereid zoals u van ons gewend bent. Geniet binnen 4 minuten van een top maaltijd! 
duni-boxes-270x258.jpg
 

Waarom Meal@Work?

Meal@Work verzorgd voor u smaakvolle kant-en-klaar maaltijden bereidt voor u en uw werknemers.
Met een ruime keuze heeft Meal@Work voor iedere wens en smaak een passende oplossing.
Van verse pasta met rivierkreeft en venkel tot heilbot met romige risotto of boerderij hoender met gnocchi en paddenstoelen tot rundersukade met mousseline van aardappel en zwarte truffel of wilt u liever vegetarisch eten? Ook dat is mogelijk. Meal@Work houdt ook rekening met eventuele dieetwensen, allergieën en uitzonderingen. Ervaar nu de luxe van kwaliteit en gemak. Probeer onze maaltijden, wij zullen u en uw werknemers niet telleurstellen.

Prijzen van de maaltijden

  • Wij rekenen €6,99 per maaltijd (inclusief 9% btw)

  • Wij leveren gratis boven bestellingen van 100 maaltijden of meer ( anders €0,23 per kilometer)

  • Wij hanteren een minimale afname van 20 maaltijden

  • Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum

Diverse Soorten Maaltijden

Meal@Work heeft een brede keuze aan verse kant-en-klaar maaltijden voor u geselecteerd. U kunt kiezen uit 12 verschillende soorten maaltijden die maandelijks en met het seizoen variëren in samenstelling. Wij leveren maaltijden van 500 gram per maaltijd met daarin minimaal 200 gram verse groenten. Wij werken met verse vis, mooi gerijpt vlees, Hollands gevogelte en prachtige (biologische) groenten. Alle maaltijden worden geheel op smaak bij uw geleverd. Voor ons is het geen probleem om rekening te houden met speciale wensen. Uw vraag vullen wij naar wens in.

Levering van de Maaltijden

Wij leveren onze maaltijden aan bij het door u aangegeven adres en tijdstip. Wij leveren door heel Nederland. Graag stemmen wij met u persoonlijk af wat uw wensen zijn omtrent de invulling van de maaltijden en de leveringen. Onze maaltijden hebben ten allen tijden een houdbaarheid van maximaal 5 dagen mits gekoeld bewaard op maximaal 7 graden. Alle maaltijden worden voorzien van een label met de benodigde informatie. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via telefoon ofwel mail. Laat ons gerust weten of wij u kunnen helpen en doen zoeken wij samen naar een oplossing van uw vraag.


Laat de smaak en kwaliteit van MEal@work u overtuigen. Ervaar het zelf. Wij laten tijdens een proeverij graag onze maaltijden aan u en uw werknemers proeven. Uiteraard geheel vrijblijvend.

duni_fsc-green_logos_208x85.png