Culinaire Bruiloft

Wij verzorgen de complete invulling tijdens de mooiste dag van jullie leven, jullie bruiloft. Wij kunnen op elke locatie in NEderland de culinaire invulling verzorgen. Van luxe broodjes tot walking dinner en van culinair diner tot late night snack. Van compleet verzorgde bar met dranken tot luxe wijnen bij het diner. Wij helpen jullie met het compleet maken van jullie dag!

 
foto 1.jpg

Luxe Lunch vanaf €15,- p.p

Wij verzorgen een luxe broodjes lunch met rijkelijk gevulde zuurdesem broodjes. Luxe beleg met bijpassend garnituur. Wij stellen in overleg de lunch samen. Laat ons jullie voorkeuren weten. Zijn er dieetwensen, allergien of uitzonderingen, wij houden hier ten alle tijden rekening mee.

untitled-0101.jpg

Culinaire Lunch of Diner vanaf €65,- pp. (inclusief wijnarrangement)

Wij verzorgen een culinair diner en beginnen met een heerlijke amuse, een selectie van een aantal gerechten en sluiten af met huisgemaakte friandises voor bij de koffie of thee. Uiteraard staat er vers gebakken brood met boter op tafel en schenken wij bijpassende wijnen. Wij stellen graag in samenspraak met jullie het menu samen.

20150804-IMG_5195.jpg

Amuses, bites en Snacks vanaf €10,- p.p

Wij verzorgen voor u de amuses, bites en snacks. Variërend van koude en warme items alswel vis, vlees, gevogelte of vegetarisch.  Een mooie selectie waarbij er bij u en uw gasten niks zal ontbreken.

foto 2.jpg

Walking Dinner vanaf €55,- p.p

Modern, origineel en sociaal. Dineren zonder vaste plaatsen gevuld met kleine culinaire gerechten. Wij kunnen een Walking Dinner verzorgen vanaf 8 gerechten.
 

untitled-3934.jpg

Late night snack vanaf €5,- p.p

Wij serveren voor u en uw gasten de Late Night Snack. Briochebol met hamburger van black Angus rund, Pata Negra ham en truffelmayonaise of liever boerenfriet met huisgemaakte mayonaise. Allebei is uiteraard ook mogelijk.